Windows 7: 2020'teki Güvenlik Güncelleştirmeleri (Güvenlik Yamaları)

Eğer kullanıcı ve hayranıysanız Windows 7, kötü haberlerimiz var. İle başlayan Ocak 20 2020, Microsoft artık başlatılmayacak güvenlik güncelleştirmeleri işletim sistemi Windows 7. Güvenlik yamaları.
Bu gerçek bir felaket olabilir. Biri, Microsoft'un güncellemeyi bıraktığından daha büyük Windows XP.
Aralık raporunda 2018 35.63% kullanıcıların sayısı geçmedi Windows 10 si folosesc in continuare sistemul de operare Windows 7. Mai este un procent destul de mic de utilizatori Windows ce folosesc versiunile Windows 8 ve Windows 8.1. Putin peste jumatate, aproximativ 52.36% aveau in decembrie 2018 instalat cel mai nou sistem de operare al Microsoft.
Nisan 2013’e baktığımızda, duyurulduğu zaman suportul pentru Windows XP va mai fi disponibil bir yıldan fazlaydılar 24.93% de utilizatori care nu facuse trecerea la Windows 7. Asadar, de aceasta data impactul va fi resimtit de un numar mult mai mare de utilizatori.

kullanıcılar Windows 7 vor mai avea la dispozitie un an pentru a lua o decizie. In ceea ce priveste persoanele fizice (home users) lucrurile sunt simple, insa nu acelasi lucru putem spune si despre companiile care folosesc in prezent Windows 7. Aceasta incetare a actualizarilor de securitate si trecerea oarecum fortata la noul Windows 10, presupune achiztionarea de noi licente si reconfigurarea infrastructurii IT din cadrul companiilor. Se traduce in cheltuieli si timp alocat pentru mentenanta. Exista si varianta upgrade-ului gratuit de la Windows için 7 Windows 10, chiar daca oferta Microsoft nu mai este vizibila. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti codul de licenta al Windows 7 atunci cand faceti upgrade-ul la Windows 10.
Ancak Microsoft, yükseltme süresinin uzatılması için yer bırakır. Devlet kurumları si şirketler kim zamanında yükseltemiyorum, sorabilir güvenlik yamaları ve sonra 20 Ocak 2020, ama olacak bir ücret karşılığında.

Trebuie sa stiti ca daca nu aveti de gand sa faceti upgrade-ul la Windows 10, çok fazla riske maruz kalacaksın. Chiar daca va place sau nu sistemul Windows 10, cu siguranta aceasta va oferi un plus de securitate. Este de preferat un sistem de operare mai incomod decat unul unul din ce in ce mai siber saldırılara ve virüslere karşı savunmasız, asa cum va fi anul viitor Windows 7.

Nu va indemnam nici pe departe sa faceti trecerea la Windows 10. Pe piata exista si alte sisteme de operare, cum ar fi: Linux, Chromebook veya MacOS. Ayrıca, şirket dışındaki diğer sistemlerle etkileşimi de düşünmeniz gerekir. MacOS / Mac ofera suport 100% pentru interactiunea cu Windows. Mai mult decat atat, pe Mac regasiti toata suita Microsoft, Office si multe alte programe ce sunt disponibile pe Windows.

Dupa 20 ianuarie 2020 o sa puteti folosi in continuare Windows 7, asa cum si in acest moment puteti rula Windows XP, Windows 8 veya Windows 8.1, insa riscurile la care va expuneti vor fi foarte mari, iar multe companii nu vor mai dezvolta sürücüler, oyunlar si uygulamaları bu işletim sistemleri için.

Windows 7: 2020'teki Güvenlik Güncelleştirmeleri (Güvenlik Yamaları)

Yazar hakkında

Gizlilik

Gadget ve BT anlamına gelen her şey hakkında tutkulu, 2006'ten stealthsettings.com'a zevkle yazıyorum ve sizinle bilgisayarlar ve macOS, Linux işletim sistemleri hakkında yeni şeyler keşfetmeyi çok seviyorum. Windows, iOS ve Android.

Leave a Comment