ADOBE PHOTOSHOP varsayılan ayarlarına döndürme

şüphesiz o geldiğinde o lider grafik işleme si foto. Yeni bir kullanıcı keşfetmeye başlar İçin Adobe PhotoshopProgram tercihleri ​​ve ayarları değişiklikleri normaldir. bu normaldir ve geri ayarları ve tercihleri ​​(yükleme) uygulandıktan sonra yaşanan varsayılan nasıl büyük bir olasılıkla bilmiyor olarak.

İyi haber Adobe Photoshop (CS, CS2, CS2) ve Adobe Photoshop CS 5.1 hem eski sürümleri, varsayılan dönen, tercihleri ​​ve uygulama ayarlarını sıfırlamak mümkün olmasıdır. Kurulum başvuru sırasında mevcut.

Nasıl Adobe Photoshop sıfırlayabilirsiniz (bir Windows sürümü için)

1. basılı tuşları tutun Ctrl + Alt + Shift.

2. üç düğme presler alarak tıklayın kestirmeiçin TBM veya Photoshop simgesi açar. Başvuru ddeschidem tercih edilir > Tüm Programlar.

3. Biz uygulamayı açmak için tıklayın sonra dosyayı "silmek istiyorsanız, bize soran bir iletişim kutusu görüntülerAdobe Photoshop Ayarları".

Photoshop Sıfırlama Ayarları

4. 'tıklayınEvet"Photoshop ayarlarını sıfırlamak için.

Mansiyon olduğunu eğer fırçaCES, geçişlerini, stilleri ve / veya eylemler Uygulamaya yüklenen bu bu reset tarafından etkilenmez.

yöntem test cu Adobe Photoshop CS5.1 64-bit.

- Adobe Photoshop Tercihler ve Ayarları sıfırlayın.

ADOBE PHOTOSHOP varsayılan ayarlarına döndürme

Yazar hakkında

Stealth LP

Kurucu ve editör Stealth Ayarlar2006 tarihi.
Linux işletim sistemlerinde (özellikle CentOS), Mac OS X, Windows XP>, Windows 10 ve WordPress (CMS) Deneyim.

Leave a Comment