Google+ Hangouts belirli kişiler belirli konuşmalar için veya blok halinde bildirimlerini nasıl devre dışı bırakılır

Yaklaşık iki hafta içinde, Google yerine popüler sohbet uygulaması google Konuşma (Konuşmak veya Gtalk) Yeni ile Google Hangouts, Aynı sayfa sistemlerinde koyarak ilk defa ikinci android si iOS tarayıcı krom ve hizmet GmailAynı kullanarak arayüzey tarihinde yapılan konuşmalar için bilgisayar veya hareketli.

Google, Videoyla Sohbet

Değişikliği ile uygulama sohbet Ancak, değişti ve ayarlar bu (tabii ki), hatta durum olarak ayarlamak mümkün olan sakıncaları Mekanlar kullanıcılardan biri görünmez. Bir kişi olabilir hangi ve yol tıkalı de değişti. Google Videoyla Sohbet hala eski bir ektir Konuşmak, Kullanıcılar için Yani olasılığı Bazı konuşmalar için bildirimleri devre dışı bırakmak (Eğer bu konuşma giyen kişiyi bloke etmek istemiyorum, ama günün belirli saatlerinde bizi rahatsız etmek istemiyorum).

Nasıl belirli bir kişi veya bu kişinin blok goolge Mekanlar için bildirimleri devre dışı bırakmak mı?

Gmail veya Chrome için (Kullanılmak üzere Google+ Videoyla Sohbet Tarayıcıda krom yüklemeniz gerekir Videoyla Sohbet uzantısı de burada.)

  • istediğiniz kimin için kişi ile bir konuşma açmak Bildirimler devre dışı ya da istediğiniz tuzağa ve üzerine tıklayın Ayarlar simgesi diyalog sağ üst köşesinde bulunan

mekân-ayarları

  • Bildirimleri devre dışı bırakmak için, işaretini kaldırın için yeterlidir Bildirimler
  • kişiyi bloke etmek, yanındaki düğmesine tıklayın Blok Kişi

mekân-settings2

  • Daha sonra kişiye kilidini açmak istiyorsanız, oku tıklatın menü itibaren Videoyla Sohbet seçin Engellenen kişiSonra ' Engeli kaldırmak kilidini açmak istediğiniz doğru kişi

bloke-insanlar

Android için

  • açık Videoyla SohbetSonra istediğiniz kimin için kişi ile konuşma açık Bildirimler devre dışı ya da istediğiniz tuzağa
  • basın menü seçin İnsanlar ve seçenekleri

insan-seçenekleri

  • Işaretini kaldırın, bildirimleri devre dışı bırakmak için Bildirimler
  • kişiyi bloke etmek, üzerine dokunun lütfen Blok x (burada x Engellemek istediğiniz kişinin adı)

insan ayarları

  • Daha sonra temas kilidini açmak istiyorsanız, açık Mekanlar basın menü seçin Ayarlar

Videoyla Sohbet-ayarları

  • üzerine dokunun vermek Engellenen kişiSonra düğmeyi vermek dokunun Engeli kaldırmak kilidini açmak istediğiniz doğru kişi

bloke-people2

İyi şanslar!

Stealth Ayarlar - Google+ Videoyla Sohbet belirli konuşmaları veya blok kişiler için bildirimleri nasıl devre dışı bırakılır

Google+ Hangouts belirli kişiler belirli konuşmalar için veya blok halinde bildirimlerini nasıl devre dışı bırakılır

Yazar hakkında

Gizlilik

Gadget'lar ve IT anlamına gelen her şey hakkında tutkulu, 2006'ten stealthsettings.com'dan memnuniyetle yazıyorum ve bilgisayarlarla işletim sistemleri, Linux, Windows, iOS ve Android işletim sistemleri hakkında yeni şeyler keşfetmeyi seviyorum.

Leave a Comment

Bu site spam'i azaltmak için Akismet'i kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.