Cele mai importante feature-uri ale Internet Explorer 11

Advertisements

Odata cu lansarea versiunii Preview a Windows 8.1, Microsoft a lansat si o versiune beta a noului browser Internet Explorer 11, disponibil pentru teste in acelasi pachet cu update-ul la Windows 8. Daca ne luam dupa cele afirmate de Microsoft, noul browser ar trebui sa fie mult mai rapid decat versiunile predecesoare, cu o performanta imbunatatita si incarcare mai rapida a paginilor web, plus o experienta integrata pentru toate dispozitivele Windows. In plus s-a confirmat suportul browserului pentru 100 de tab-uri deschide in acelasi timp, fara ca acestea sa aiba efect compromitator asupra bateriei dispozitivului si fara a incetini performanta browserului (datorita feature-ului independent tab-suspension).

ie11

Care sunt cele mai importante feature-uri ale IE 11?

  • in primul rand, responsivitatea la touch este mult imbunatatita fata de cea a versiunilor anterioare, browser-ul fiind capabil sa proceseze gesturi cum ar fi cele de panning, swipe sau zoom prin intermediul GPU (graphic processor).
  • suport pentru videoclipuri HTML5, cu streaming care se adapteaza latimii de banda a retelei la care sunteti conectati.
  • o experienta fluida in ceea ce priveste afisarea site-urilor,cu posibilitatea de a deschide doua pagini web una langa cealalta, pe acelasi ecran, pentru o mai buna comparare a contentului. In plus, IE 11 permite o navigare fluenta (swipe) inainte si inapoi intre paginile web accesate.

Side-by-Side-browsing

  • suport pentru tool-uri noi de dezvoltare care permit crearea de experiente web de performanta ridicata pe dispozitivele Windows.
  • permite crearea de tile-uri live ale paginilor web preferate in Start Screen, acestea fiind updatate periodic cu cele mai noi informatii disponibile pe paginile respective.
  • suport pentru WebGL, care permite redare de grafice si imagini 3D direct in browser (pana in aceasta versiune a IE, WebGL nu a fost niciodata suportat din notive de securitate).

Pentru mai multe informatii despre noul Internet Explorer 11 (sau cel putin despre versiunea beta a acestuia), vizitati blogul oficial msdn.com.

STEALTH SETTINGS – Best features of Internet Explorer 11

Advertisements

PROGRAME, TUTORIALE SI NOUTATI IT PE E-MAIL

SALVEAZA LA FAVORITE / BOOKMARKS

ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese
GTranslate Your license is inactive or expired, please purchase GTranslate Enterprise!